sport nieuws lokaal regionaal omgeving

Jouw sport nieuws op de Sport Nieuws Kaart?

nieuwe sport berichten Alle sportnieuwsberichten, of dat nu over wedstrijden, uitslagen, transferse, sportverenigingen of wat ook gaat, worden volledig automatisch op de kaart gezet. Het enige wat je dient te doen, is je nieuws via Twitter te publiceren. Daarbij is het van belang dat je een link naar een website met meer informatie over het nieuws in je tweet vermeldt en in je bericht een plaatsnaam noemt. Immers, zonder plaatsnaam kunnen we het nieuws niet op de kaart zetten. Een provincie is daarmee niet voldoende. Mensen gebruiken de Sport Nieuws Kaart namelijk om lokale informatie in een bepaalde straal van hun woonplaats te vinden. Een nieuwsbericht met alleen een provincie of bijvoorbeeld omschreven als "Door heel Nederland" wordt daarom ook genegeerd.

Sport nieuws plaatsen via Twitter

  1. Plaats je bericht op Twitter.
  2. Vermeld de hashtag '#sportnieuws' in je bericht.
  3. Vermeld de plaatsnaam met een # in je bericht.
    Bij voorkeur als hashtag (bv #amsterdam , mogelijk maar minder succesvol zonder: Den Haag).
  4. Plaats een (short)link naar een webadres met meer info.
Bijvoorbeeld:
Vanmiddag naar vriendschappelijke voetbalwedstrijd in stadion #zwolle! Meer info: http://bit.ly/eenlinkDe nieuws berichten zullen worden gescreend of aan alle eisen wordt voldaan en of mogelijk het bericht al via een ander Twitter bericht op de kaart is gekomen.

Nieuws laten opvallen

Het is mogelijk je sport nieuws extra te laten opvallen. Je Twitter account zal dan op een aparte wijze worden gekoppeld en zullen je berichten extra opvallen op de Sport Nieuws kaart. Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen met Yocter, de ontwikkelaar van de Sport Nieuws Kaart.

Uw eigen nieuws kaart?

Wilt u zelf een eigen nieuws kaart op uw website? Bijvoorbeeld als u een regionale krant bent of ander soort bedrijf die graag een dergelijke sport nieuws kaart aan de eigen bezoekers zou willen aanbieden? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met Yocter, de ontwikkelaar van Sportnieuwskaart.nl
© 2011 - 2017 Yocter - Social Media Innovator. Sport nieuws andere nieuws berichten zijn afkomstig van publiek geplaatste tweets in Twitter.